Overnatning

Hoteller
Radisson BLU Hotel i Papirfabrikken, Hotel

Hotellet i historiske rammer, Radisson BLU Hotel i Papirfabrikken. Det er en industribygning på den gamle papirfabrik, der er blevet gennemrenoveret og ombygget til et moderne og komfortabelt 4-stjernet business & konferencehotel med 100 værelser.

Hotellet ligger ideelt: Centralt i Silkeborg med smuk udsigt til Hjejlen og Remstrup Å og midt i det dynamiske nye bykvarter, Papirfabrikken.

RadissonGl. Skovridergaard, Hotel

Gl. Skovridergaard ligger omkranset af søer og skove i sin egen store park i udkanten af Silkeborg - kun 15 minutters gang fra byens centrum og med egen p-plads, hvor der er fri parkering for hotellets gæster.
Som gæst på vores hotel får du naturskønne og rolige omgivelser og en forplejning ud over det sædvanlige.
Vores hyggelige og velindrettede værelser har alle eget bad, toilet og trådløst internet. Desuden er alle værelser udstyret med TV, levende blomster, lækkert sengelinned og bløde dundyner, så du kan få din skønhedssøvn.

Gl. Skovridergaards 5-stjernede konferencefaciliteter omfatter rummelige mødelokaler og moderne audiovisuelt udstyr.

SkovridergaardHotel Dania

Byens hædrekronede 4-stjernet Hotel Dania.
Midt på torvet i Silkeborg ligger byens smukkeste bygning af 1848.
Hotel Dania har i 2013 gennemgået en total renovering og hotellets 47 værelser og suiter fremstår i dag alle lyse, funktionelle og moderne indrettet, med udsigt til byens torv og det pulserende liv, eller Silkeborg Langsø og skov.

DaniaScandic Silkeborg

Scandic Silkeborg ligger på en pragtfuld naturgrund med udsigt over Silkeborg Langsø.
Vi tilbyder 96 røgfrie værelser, samt mulighed for miljøværelser.

ScandicVejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Hotel

Kvalitet og personlig service

Velkommen til Ferskvandscentret! Vi glæder os til at byde Dem velkommen på vores kursus- og konferencecenter, hvor de fysiske rammer, kvaliteten og den personlige service går op i en højere enhed. Den smukke gamle sanatoriebygning - Vejlsøhus – ligger i den unikke natur med sø, å og skov.

VejlsoehusCampingpladser
Gudenåens Camping

Pragtfuldt beliggende og børnevenlig campingplads direkte ned til Gudenåen, tæt på Silkeborg (ca. 2 km) og nær mange attraktioner.

I selve Indelukket er der lystbådehavn og bl.a. mulighed for at spille petanque, leje kanoer og slentre en tur ved Gudenåen. Her er muligheder for naturoplevelser på vandet, cyklen eller til fods.

GudenaaenscampingSilkeborg Sø Camping & Feriehuse

Silkeborg Sø Camping og Feriehuse er en mindre familiecampingplads med plads. Campingpladsen er beliggende direkte til Langsø med egen lille sandstrand og badebro. Kun 1 km til Silkeborg C.
Langsø og Gudenåen løber langs med pladsen. Her kan bades, fiskes og sejles med kano og mindre småbåde. Der tilbydes udlejning af cykler, golfbane, mountainbike ruter og bålsted.

SeacampSejs Bakker Camping

Hvis I ønsker en ferie midt i naturen og tæt på byen, så er Sejs Bakker Camping det ideelle udgangspunkt. En gåtur i de smukke lyngbakker Sindbjerg og Stoubjerg, som ligger nabo til pladsen, eller hvad med en cykeltur gennem Nordskoven, som fører ind til Silkeborg? 
Søerne giver mulighed for en sejltur med Hjejlen eller måske en tur i kano. Den hyggelige campingplads er skåret ind i naturen.

Sejsbaker CampingSkyttehusets Camping

Skyttehusets Camping er Danmarks smukkeste naturplads midt i skoven direkte til Gudenåen. Der er 15 min. gang til en af landets reneste søer "Slåensø" med gode bademuligheder og Danmarks højeste træer som omgivelser.

SkyttehusetVandrehjem
Danhostel Silkeborg

Danhostel Silkeborg ligger bare 200 meter fra havnen i Silkeborg og tæt på centrum.
Et godt sted for både familie- og enkeltpersoner.

DanhostelWebsite sponsoreret og produceret af